Edit Content

Welkom To Queen of India

Zoals bekend en we zijn de hele dag druk bezig om u advies te geven. Geef ons voor aankomst een seintje, zodat we uw zitplaats kunnen garanderen.

Catering

Al meer dan 3 jaar verzorgen wij ook catering, exclusief servies, bij bedrijven en particulieren. We hebben twee basis cateringen samengesteld;

1. Een catering vanaf 30 personen.

Het buffet bestaat uit twee vleesgerechten; chicken tikka massala, rogan josh en twee vegetarische curries; bhindi bagun en dal tarka, plus rijst en nan.

De gerechten zijn gebaseerd op de smaken mild en medium. De basisprijs voor deze catering is €14,- p.p. Voor bezorging binnen de gemeente Wageningen rekenen wij € 15,-.

2. Een catering vanaf 15  personen:

Het buffet bestaat uit twee vleesgerechten; chicken tikka massala, rogan josh en een vegetarische currie: dal tarka,plus rijst en nan. De prijs is €14,50 p.p. en voor de bezorging in Wageningen rekenen we € 15,-.

Brengt u de chafing dishes dezelfde avond voor 2100 uur terug naar ons restaurant, dan maken wij alles schoon. Is dat voor u niet mogelijk, dan kunt u de zelf schoongemaakte chafing disjes de volgende dag terug brengen tussen 1500 uur en 1700 uur.
Of u maakt een afspraak om het schoon op een ander tijdstip terug te brengen.

Wilt u zelf uw buffet samenstellen, met uw favoriete gerechten? Er zijn verschillende variaties mogelijk, afgestemd op uw budget, ook een drie-gangen buffet is mogelijk.

Mail uw vraag naar info@queenofindiadeventer.nl en we nemen contact met u op om de verschillende mogelijkheden n.a.v. uw wensen te bespreken.